torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäisloma

Neljän päivän pääsiäisloma alkaa:) Ensi viikon tiistaina taas kouluun.

Virtasten pääsiäissuunnitelmia:

Käydään äidin luona. Minän menen maanantaina tai sunnuntaina käymään äidin luona. Ja siivoan.


Pääsiäinen on vielä vähän avoin. Ehkä menen Ylivieskaan. Seurat on, minulla on aina sellainen perinne. Yleensä ollaan pääsiäiskokolla, mutta vielä ei tiedä missä kaikki serkut on. Ostin trullikarkkeja, jos tulisi trulleja. Toivottavasti kävisi, ostin kolme pussia. Sitten jos ne loppuu kesken pitää hakea lisää.

Ollaan kotona ja käydään Vetelissä. Pääsiäisenä katson televisiota ja käyn ulkona viikonloppuisin. Kuntoilen ahkerasti. Kyllä me käydään mökillä ja suunnitelmissa on, että käydään saunomassa. Ja juodaan kahvit ja makkarat ja kaikki. Ja katson milloin jäät lähtevät. Kotieläimet (= metsäneläimet) odottaa meitä mökillä.

Olen kotona. Käyn lenkillä. Kuuntelen musiikkia. Voin mennä synttäreille. Voidaan käydä jossain autolla ajelemassa.

Kiirastorstaina Jeesus söi opetuslasten kanssa viimeisen aterian. Jeesus kuoli pitkäperjantaina. Pääsiäinen koitti hyvänä. Jeesuksen elämästä on tehty elokuva videolle.

Käydään kokolla. Kylvetään rairuoho. Ollaan kotona. Varmaan käydään kylässä. Haetaan pajunkissoja.

Nukun pääsiäisenä. Katson Harry Potteria. Pyhänä tulee viisi kertaa Harry Potter tv:stä. Käyn lenkillä. Käyn pyöräilemässä pyhänä.

I want to go shops with my mother and father. I want to buy soaps and shampoos and colouring pencills, markers and some artstuff. I rember when Jeesus died in the Good Friday. And I want to buy the shops Easter candies and eat them.

Hyvää Pääsiäistä kaikille! Happy Easter!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti