torstai 30. huhtikuuta 2015

kaupunkireissu ja hauskaa vappua


Eilen meillä oli retkipäivä Kokkolassa. Kokkolassa oli kuvasuunnistusta. Oli paljon erilaisia kuvia. Mieleen jäi naispatsas ja vanha vene. Suunnistuksen jälkeen menimme syömään Kaarlen Amarilloon. Lounaan jälkeen mentiin tutustumaan Pedagogioon ja Lassanderin taloon. Pedagogiossa on meneillään kouluhistoriallinen näyttely. Näyttely kertoo siitä, miten oppilaat ovat istuneet koulun penkillä entisajoista nykypäivään.  Siellä oli äänimaailmanauhoite vanhoista loruista. Sai kirjoittaa liitutaululle mitä koulumuistoja on jäänyt mieleen. Eilen oli kivaa.


On täällä muutakin tapahtunut.
Teatteriviikolla meitä opetti kaksi teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijaa Hannu ja Miika. Tehtiin aamuisin liikenevalofiilis. Viikolla käsiteltiin tunteita ja unelmia teatterin keinoin. Teimme venäläisen näytelmän "Harasoo". Meillä oli paljon erilaisia tehtäviä ja harjotteita. Viikko oli kiva.  Tervetuloa uudestaan:)Kuvataiteen teemaviikolla maalattiin ja piirrettiin koko viikko. Tehtiin savitöitä ja maalattin ikkunanäkymiä akryyliväreillä. . Osa porukasta yöpyi teemaviikolla täällä opistolla. Se oli kivaa. Illalla käytiin keilaamassa keilakisoissa ja saatiin mitalit. Kävimme myös katsomassa Kaislikossa Suhisee- näytelmän harjoitukset. Näytelmässä auto hajosi.

Erihyvä- taidepajan ja meidän taidetta on esillä Kokkolan kaupunginkirjastossa 18.5- 29.5.2015. Näyttelyn avajaiset on 18.5 klo. 18.00. Tervetuloa paikalle! Kehukaa töitä ja suuret kiitokset. Kiitos Irmalle ja Niinalle, jotka suunnittelevat koko tämän modernin seremonian

 
Tänään osa porukasta oli tanssitunneilla ja osa porukkaa oli työssäoppimassa. Tanssitunneilla harjoiteltiin tekemään pirulettejä ja piti tanssia kaverin kanssa eri kehonosat vastakkain. 

Tänään meillä on vielä vappupirskeet, jotka alkavat NYT!! 
Syökää jäätelöä, tanssikaa kovaa ja korkealta! Syökää munkkeja ja juokaa limsaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti