keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kaiken takana nainen

Eilen oltiin koko päivä Studioteatteri Reaktiolla. Siellä tehtiin sirkusjuttuja yhdessä Centrian ammattikorkeakoulun teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijoiden kanssa. Meitä opetti siellä Magnus Jonsson. Siellä oli toimittajia Ylestä ja Österbottens Tidning- lehdestä. Magnus voitaisiin ottaa opistolle opetamaan.

Kommentteja päivästä:

J. Virtanen: Ihan hyvä päivä. Illalla menin Hermeksen peliin. Hermes voitti!

M.Virtanen: Piti itse pyöriä patjalla. Se oli kivaa. Kokeilin ottaa kiinni keiloja. Kokeilin pussitemppua vielä opistolla ja kotona. En ole vielä taitava, mutta harjoitus tekee mestarin. Pitää kaupasta hakea monta pussia.

K. Virtanen: Se oli aika vaikeaa, kun piti panna pää polvien väliin ja piti pyöriä lattialla. Hulavanne oli kivaa. Pyöritin sitä kädellä, jalalla, kaulalla ja mahalla. Oli hauskaa tulla verhon takaa lavalle. Formulat tyynyillä oli kivaa. Magnus taikoi haarukan ja nenäliinan ja ketsupin.

J.Virtanen: Jonglööritemput oli minusta hienoja. Sain kokeilla ensimmäsitä kertaa. Jumppamatolla tehtiin erilaisia liikkeitä. Kierittiin ympäri, se oli minusta hauskaa. Tuli hyvälle mielelle. Tsemppasin J. Virtasta ja muita.

J.Virtanen: Palloja, lihapullia (liike) ja J. Virtanen

V.Virtanen: Oli kivaa, kun meitä kuvattiin ja kyseltiin uutisiin. Oli kiva, kun meitä haastateltiin.

H.Virtanen: Oli mukavaa. Tykkäsin. Mukavaa oli se lihapulla-liike, pyöriminen, pallojen heittäminen, tyynyformula, muovipussitemppu. Oli huumoria, kun tulin verhon takaa, konttasin ja jalat meni ylös.


Illalla oli vielä  iltakoulua, kun Tampereen La Strada porukka tuli tänne opistolle yöpymään. Tultiin tänne opistolle yhdessä linja-autolla. Syötiin opistolla broilerikeittoa. Päivällisen jälkeen mentiin La Strada porukan kanssa valkoiseen huoneeseen rentoutumaan. Siellä meni hyvin. Illalla mentiin tanssisaliin ja teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijat Miika ja Hannu pitivät meille ja La Stradan porukalle ilmaisutaitoa.
La Strada on kehitysvammaisten teatteriryhmä Tampereelta.

Tulemme juuri La Stradan esityksestä. Esitys oli hyvä ja komea ja huumoria riitti. Täällä syntyi heti idea omasta näytelmästä. Oma kavalkadi.

Huomenna osa porukasta lähtee Puolaan ART-is porukan kanssa svengailemaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti