keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kevät nautintoja

Käytiin Ullavassa M. Virtasen mökillä. Siellä oli mukavaa. Pelattiin jääkiekkopeliä, uuno pelikorteilla, käytiin kävelemässä rannalla ja rantasaunalla. Syötiin makkaraa, salaattia, kiisseliä, kermavaahtoa, suklaakakkua, täytekakkua, kahvia ja mehua.
 Meillä oli liikuntaviikko, jossa me tehtiin monenlaisia juttuja. Oli ratsastusta, kuntosalia, sählyä, seinäkiipeilyä, sauvakävelyä, jousiammuntaa, yleisurheilua. Illalla karaokea, euroviisujen kisakatsomo, tehtiin tortilloja, saunottiin, käytiin kävelyllä, oltiin kirjastossa taidenäyttelyn avajaisissa, jossa saatiin kukat. M. virtasella on mielessä sähly. Sählyturnauksessa oli helppo tehdä maaleja. Virtasten joukkue voitti turnauksen ja sitä juhlistettiin laulamalla Poika saunoo.

Meillä oli koulupäivä Kokkolassa. Käytiin Rossossa syömässä, Kiepissä tehtiin linnunpesiä ja katsottiin mihin linnut tekee pesiä ja nähtiin ilves ja haukka.

Viimeisessä do it -iltapäivässä J. virtanen esitti Paula Koivuniemeä toisen J. virtasen rumpusäestyksellä. "Rakastan lauluja", sanoo J. virtanen.

M. virtasen mielestä oli kiva käydä ratsastamassa. Oli kiva käydä Kokkolassa Martoilla laittamassa ruokaa. Laitettiin mozzarellalohta, parsakeittoa, kesärosollia, raparperipaistosta, uunivihanneksia. H. virtanen poisti lohesta nahan, se oli limaista.

V. virtanen: Ollaan tehty paljon erilaisia juttuja kouluvuoden aikana. Olen tykännyt kotitaloustunneista, eilen tehtiin spagettia, jauhelihakastiketta, sämpylää ja pannukakkua.

Koulu päättyy huomenna. Kevätjuhla on illalla. Hyvää kesälomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti