keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Täällä taas hengaillaan koulussa:)

Tervehdys Virtasista!
Aloitimme opiskelut syksyllä 15. elokuuta. Tähän asti on mennyt oikein hyvin ja ollaan tervetultu kouluun. Meitä on myös suosinut kauniit ja lämpimät syyssäät ja olemmekin retkeilleet paljon. Aivan liian paljon ja usein:)

N.K:  Käytiin Tankarin majakkasaarella. Mentiin sinne Jenny-laivalla. Se lähti saareen ja tuli takaisin. Tankarissa paistettin makkaraa ja katsottiin maisemia. Vanhemmat tuli hakemaan omalla autolla satamasta. Täällä on hyvät ruuat. Olen lenkkeillyt. Tehtiin sienileipiä. Sienet poimittiin metsästä. Istuttiin laiturilla. Maanantaiaamuisin on kerrottu viikonlopusta.  Siinä kaikki.
J.A: Valokuvia on otettu. Hauskaa on ollut! Lenkkikävelyllä. Karhukorvenjärvellä oltiin retkellä. Lautasmalliin keräsin käpyjä, salaatti vihreää. Laiturilla istuttiin.

J.M: Hetki Unelmaa- kuvaukset tulee ensi viikolla. Pitää etsiä vaatteita siihen. Kotitaloudessa tehtiin vispipuuroa.  Puolukat poimittiin metsästä ja oltiin ulkona. Teatterissa on kaikenlaista tehty. Meillä oli pieniä hahmoja . Vatsalihaksia laihdutettiin liikuntatunnilla. Atk:ssa ollaan menty Papunetiin ja pelattu sammakkopeliä. Kaupassa voi laskea rahoja ja montako jää ostosten jälkeen.


M.H: Ollaan kävelty syömään. Minä ite tunneilla ollaan kirjotettu paperiin. Kotitaloudessa on tehty ruokaa. Hyviä kavereita on ollut koulussa. On ollut hyvä mieli.

S.K: Syksy on mennyt hyvin. Mukavaa on ollut auditori ja kommunikointikansio. Oikein mukavaa on ollut atk. Pidän kalaruuasta. Hauskaa on ollut ja olen innoissani. Mikään ei ole ollut kurjaa tai huonoa.

J.V: Sauvakävelyllä ollaan oltu. Heitetty jotakin keppejä ulkona liikuntatunnilla. Urheilukentällä on työnnetty kuulaa ja hypätty pituutta. Minä itse tunnit ja radio on ollut. Hetki Unelmaa vaatteita on etsitty ja valokuvia otetaan ensi viikolla. Mukavaa on ollut. Kahvit on aina päivän päätteeksi.S.T: Istutettiin krookuksen sipuleita. Liikuntatunnilla ensin mentiin kävelylle, sitten vähän treenattiin ja sitten pelattin mölkkyä. Ja meillä oli hauskaa. Me naurettiin kun ohjaajan pyörä kaatui ja tuuli vei pyörän. Sen jälkeen oli välipala. Kuntosalilla oli sulkkista ja jotain muitakin pelejä. Ruuat on hyviä ja parempi mieli. Välipalat on hyviä. Ne on tuoreita ja ne on itse valittuja. Pitää syödä vähän kevyttä, ei pelkästään raskasta.

Onnentoivotus krookuksen sipulille:)

M.K: Käytiin pesäkivillä. Paistettin siellä makkaraa, poimittiin puolukoita ja juotiin kahvia. Tehtiin puolukkarahkaa ja puolukkapiirakkaa. Tehtiin luonnossa lautasmalli ja otettiin siitä valokuva. Kuvat menee facebookiin.

 

 

 Ensi viikolla on Hetki unelmaa-valokuvaukset. Jokainen valokuvataan omassa unelmaroolissaan. Valokuvaajat tulevat Liettuasta, joten Virtaset saavat harjoittaa myös englannin kielen taitojaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti