torstai 26. toukokuuta 2016

sesonkiaika päättyy tähän

Tällä viikolla maanantaina oli englantia ja Virta-radio. Tiistaina oltiin Martoilla kokkaamassa. Paprikaa tehtiin. Halkastiin paprika, laitettiin jauhelihaa ja juustoa päälle. Sitten oli kakkua ja kahvia. Keskiviikkona diskossa oli kivaa. Disko oli Nuorisokeskus Vingellä. Siellä oli munkkia ja limsaa. Kiva oli tanssia ja pyöriä.

Tänään on viimeinen koulupäivä ja kevätjuhla illalla. Mietittiin mikä on ollut kouluvuodessa parasta ja kerrottiin kesälomasuunnitelmia.

J.H: Ihan hyvin mulla on mennyt koulu. Parasta on ollut matematiikka ja englanti.

S.T: Koulu on mennyt hyvin ja meni liian nopeasti. Parasta on ollut ehkä kaikki ja mukavia. Nyt kun koulu loppuu jaetaan ruusut ja todistus ja jäädään kesälomalle.

J.M: Hyvin päivä mennyt kyllä. Mun paras on sählyturnaus. Toinen paras on Martoilla. Kolmas paras on englanti. Viides on musiikki. Atk on kans toinen. Tanssiminen J:n kanssa

J.A: Disko oli kivaa. Ystävät oli kivaa. Yökoulu oli kiva. Tanssimassa J:n kanssa.

H.S: Mun mielestä vuosi on mennyt tosi nopiaa. Vaikka on se on ollut vähän rankkaa. Mun mielestä en ainakaan ole saanut palautetta, että olisi huonoa tullut työharjoittelusta. Vähän sellainen kiiruullinen vuosi ollut, vähän pitänyt juosta paikasta toiseen. Islannin reissu oli mukava. Oli mukavaa kun käytiin Islannissa uimassa, vaikka ilma ei oikein suosinut. Sitten kun oltiin uimassa meikäläiselle tuli niin jano, että piti käydä hakemassa juomista. Se oli hupanen se höyrysauna ja se tavallinen. Se olikin hupanen se yksi reissu, kun mentiin talon pihalle ja siellä oli portit kiinni. Sitten sinne tuli toimittaja. Ihmettelin kun lippu oli salossa. Sitten ihmettelin kun iso auto tuli kartanolle. Se oli presidentin asunto. Sitten kun tultiin sieltä reissusta ne teki lentokentän sisällä haastattelun mikä on komein lentoasema. Mukavaa oli yökoulu, kotitalous ja ne retket pesäkiville. Mukavaa oli nähdä vieraita Lahdesta.

M.K: Vuosi on mennyt ihan hyvin. On mukava kun alkaa kesäloma. Se oli mukava kun käytiin siellä Seinäjoella Duudson Parkissa. Englanti on ollut mukavaa, valkoinen huone ja atk.

J:V: Duudson parkissa ja pesäkivillä oli mukavaa. Aika on mennyt nopiaa. Lähellä on jo kesälomaa menossa. Atk:kin on ollut mukavaa. Englanti ja valkoinen huone, radio, matematiikka ja kauppa. Kesäloma mulla alkaa.

S.K: Hyvin on mennyt. Mukavaa tänä vuonna on ollut blogi, musiikki, välipalat ja lounaat.

K.K: Kotitalousja leipominen on ollut mukavaa. Jatkan TaideVirtasissa. Toivon, että se alkaisi, että olisi paljon hakijoita. Tuo ilma vähän väsyttää. Pidetään kesälläkin koulua!

M.P: Vuosi on mennyt oikein hyvin. Mieleen jäi erityisesti viikkopalaverit,  atk ja radio-ohjelman tekeminen. Oiken menee hyvin.


Kesäloman aikana Virtaset aikovat olla kotona vanhenmpien kanssa ja mennä metsästämään, mennä Särkänniemeen ja Linnanmäelle, syödä makkaraa ja jäätelöä, tulla kesäleirille tänne opistolle, olla kavereitten kanssa ulkona, saunoa, diskoilla, juoda juhannuksena limsaa tai olutta, olla tyttökaverin kanssa ihan kahdestaan, tehdä pihahommia, retkeillä, syödä kakkua, käydä uimassa, terassin kaiteiden maalaushommia, käydä ajamassa mopoautolla, tehdä puuhommia, juoda kahvia, syödä karkkia ja jäätelöä, pyöräillä, matkustaa Itävaltaan kahdeksaksi päiväksi, olla kotona Kokkolassa, osallistua mitä kuuluu Virtaset- päivään, nauttia kesälomasta ja syödä jäätelöä, herkutella, hiihtää, toisia töitä, harjoitella lentopalloa, koripalloa ja pesäpalloa, mökkeillä, kyläillä, liikkua kävelen ja tanssia.

Elokuun 15. päivä Virtaset alkaa!
Hyvää kesälomaa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti