perjantai 13. toukokuuta 2016

Kiitos Lahtiset, tervetuloa uudelleen!

Tällä viikolla on ollut mukavaa. Meillä oli vieraita Lahtiset- ryhmä Lahdesta. Osa Virtasista yöpyi opistolla ja oli kiva jutella Lahtisten kanssa.

J.H: Olin eilen täällä opistolla talentti kilpailussa ja diskossa. Esiinnyin jalkapallolla. Pyöritin sitä. Ei tiedä vielä kuka voitti. Hyvät ruuat oli täällä. Kohta alkaa meillä kesäloma. Ja sitten alkaa työt kesäkuussa. Viime viikonloppuna oli lämmin päivä. Otin vähän aurinkoa.

J.A: Koulussa on kivaa. Tiistaina oli teatteria. Teatterista nautin. Keskiviikkona kirjastossa Kälviällä. Oli kiva. Siellä oli maalausjuttuja. Tuoli oli hieno. Torstaina diskossa, tosi kivaa. Tanssimassa, tykkäsin hyvää. Oli kivaa, tykkäsin. Perjantaina kotiin.  Kivaa, tykkäsin. J:sta. J on ystävä.

J.V: Atk ollaan tehty ja valokuvaus. Valokuvaus oli aika mukavaa. Kuvattiin tuolla ulkona kaikissa kohteissa. Tuolla pihalla oltiin. Sitten oli askartelua. Sahattiin lautoja ja maalattiin  lautoja ja kiinnitettiin ne ulos. Kotitaloudessa tehtiin leivonnaisia ja jotain leipiä. Ja kahvi oli aina siellä niinkuin täälläkin. Kahvi on iltapäivällä. Englanti meni hyvin. Se on mukavaa kun tulee osata englantia. Olen ollut mukana monesti. Kesäloma alkaa mulla pian. Pärjäsin hienosti tietokilpailussa.

J.M: Tällä viikolla teatteri jäi mieleen. Näyteltiin. Minä näyttelin Anttia Tuiskua ja Keinutaan biisiä. Keskiviikkona hypittiin tanssitunnilla. Kotitaloudessa tehtiin ruokia. Englannin tunneilla pitää sanoa englanniksi ruokia. Atk-tunneilla mennään s.postiin. Ollaan kuunneltu musiikkiakin. Jääkiekossa Suomi voitti!

K.K: Lahtiset oli täällä. Ne oli ostanu karkkia meille, geisha-karkkia ja patukoita. Ja olivat itse tehneet huopaeläimen. Niitten kanssa oli mukava olla. Niitten kanssa me tanssittiin. Eilen oltiin niitten kanssa diskossa ja talent show:ssa. Luovin J. voitti 50€ ja minä tulin toiseksi, S. tuli kolmanneksi. Oli hyvää musiikkia diskossa.Sitten oli kiva kun käytiin katsomassa SenioriVirtasten taidenäyttely kirjastossa. Seniorit esittivät tanssiesityksen kirjastossa. Oliko se joku Joutsenlampi. Maanantaina käytiin lenkillä. Tiistaina meillä oli illmaisutaitoa. Sitten meillä oli tiistaina sauna ja valkoinen huone. Keskiviikkona ostettiin herkut diskoon ja oli I:n luovaa ke ja to. Tehtiin pölkyt puista ja maalattiin. Laitettiin ne ulos näytille. Keskiviikkona oli makkaranpaitoa ja tanssia, oli erilaisa liikejuttuja ja sen sellaista. Tänään Lahtiset lähti. Eilen oli Virta radio. Puhuttiin Islannista ja Duudson Park reissusta ja puhuttiin, jos mentäisiin Lahtisten vieraaksi Lahteen Ahtialaan. Suunniteltiin, että Lahdessa on uintipaikkoja. Ahtialassa on oma uimahalli. Lahtiset pyysi minua mukaan sinne Lahteen. Enhän minä nyt noin vain voi sinne mennä. On kiire ja minä jään Taidevirtasiin. Hakekaa nyt tänne Taidevirtasiin! Olen huolestunut, jos tänne ei hae kukaan! Nostan jalat kattoon, jos joku hakee. Olisin kiitollinen, jos saan jatkaa täällä. Ensi viikolla pitää ottaa sählyvehkeet ja valmistaudutaan sählyturnaukseen.

H.S: Nuo retket on ollu mukavia, kotitalous ja atk. Eilinen laulaminen talent- kisassa. Rupesin illallla miettiin, etten mää pärjännytkään. Kun ei tullut sitä 50€. Rupesi illalla vaivaamaan, että mikä meni vikaan. Vähän rupeaa jo väsyttäämään. Pitkä kausi ollut, vie voimia. Hommia on ollut kotonakin paljon. Hain TaideVirtasiin, sitä ei tiedä pääseekö. Sitä ei tiedä tuleeko ens vuonna retkiä ulkomaille.  Siinä vähän oppii jotaki uutta.

S.T: Lukuvuosi on mennyt hyvin tähänkin asti. Vieraita oli ja niitten kanssa meni hyvin. Keskusteltiin kaikesta. Mun mielestä ne oli kivoja nuo vieraat, niiden kanssa tehtiin kaikenlaista. Mun mielestä ne oli kivoja, niitten oppilaat ja opettajat. Niitten kanssa oli kiva keskustella. Tykkäsin. Kiva kun ne tulivat Virtasiin. Ovat tervetulleita tänne koululle ja Virtasiin. Ne pyysivät, että mentäisiin sinne Lahteen käymään päiväseltään. Tervetulleeksi. Oltiin takkahuoneessa niitten kanssa, syötiin iltapaloja ja katettiin pöytää. Autoimme iltapalan kattamisessa. Takkahuoneesta mentiin takaisin omaan kämppään. Sitten oli muuta tekemistä. Paikasta toiseen mentiin, välillä syömään, välillä kahville, välillä auditorioon. Sitten käytiin Lahtisten kämpillä, takkahuoneessa. Istuimme siellä ja tultiin takaisin omille kämpille. E haki ja E vei ja meillä oli hauskaa. Tänään pakkasimme kassit kotia varten. Mennään syömään ja kohti Kokkolaa, kotia. Päivä menee nopeasti, hurjasti. Tämä viikkokin on mennyt äkkiä.

M.K: Atk on ihan mukavaa. Englanti on mukavaa. On ollut teatteria. Esitin oppilasta, joka oli koulussa. Täällä kävi vieraita. Oltiin yhdessä Lahtisten kanssa. Oli mukava, kun ne kävi täällä. Sitten meillä oli sitä luovaa. Maalattiin niitä puu-ukkeleita. Vietiin ulos ja ripustettiin ylös. Sitten me käytiin siellä Pesäkivillä. Me käytiin kävelyllä. Sitten meillä oli siellä semmoisia tehtäviä, jotka liitty tähän kouluun. 

Hyvää viikonloppua ja bye bye!
Lahtissille terveisiä: Tullaan käymään kun ehdimme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti