perjantai 1. huhtikuuta 2016

kuuma hiki ja nenä kohti taivasta

Terveisiä Islannista!
Lentokoneessa oli hauskaa. H.S:n mielestä lentokoneessa oli ihan mukavaa. H.S oli elämänsä ensimmäistä  kertaa lentokoneessa.Islannissa tanssittiin ja syötiin jäätelöä. Hevoset tappelivat keskenään. Otettiin kuvia. Pyörittiin ja kierrettiin niiden presidentin linnan rakennusten ympärillä. Siihen tuli kamerat ja joku meni autolla sinne presidentin linnaan. Kylpylässä (Blue Lagoon) otettiin kasvonaamio. Suolavesi kirveli silmiä ja silmiä piti huuhdella puhtaalla vedellä. Siellä oli erikoiset saunat, joissa käytiin molemmissa. Siellä oli mahottomasti ihmisiä. Reissulla juotiin limsaa ja paljon!!! Ja islantilaista kotikaljaa! Ja olutta!! Nautittiin Islannin lämmöstä. Helsinki- Vantaan lentokentällä pääsimme haastatteluun, jossa meidän piti kertoa miksi Helsinki- Vantaan lentokenttä on paras. Haastattelut voivat tulla youtubeen lentokentän sivuille.
 

Tällä viikolla opistolla olemme tanssineet Annin tunneilla. Olemme rentoutuneet valkoisessa huoneessa. Ja on askarreltu ja leikattu pahvista kokovartalomuotokuvaa varten paloja. Sitten maalattiin eri väreillä pahville piirrettyä vartaloa. 

13.4 on muotinäytös klo. 12.30 Kokkolan Chydeniassa Pukumiehen tiloissa. Me Virtaset olemme muotinäytöksen malleja pikkuhameissa. Esittelemme kevätmuotia. Pikku pikku bikineissä... Ennen muotinäytöstä kampaajaopiskelijat tekevät meille kampauksen ja meikin Hiusopissa. Käydään kokeilemassa asuja etukäteen ja harjoitellaan mallille sopivaa kävelyä ja esiintymistä. Pitää olla hyvä ryhti, rohkea, hyväntuulinen ja iloinen. Pitää hymyillä. Mutrusuusta tulee huonoja kuvia ja katsojille paha mieli. Pukumies valitsee meille asut, joita sitten esittelemme. Pitää olla hienon näköinen. Muotinäytöksestä tulee lehteen juttu.  Me esiinnytään ja kahvit pitäis saada sen jälkeen:) Ja pizzaa. TULKAA KATSOMAAN MUOTINÄYTÖSTÄ!

16.4 on kehitysvammaisten tukipiirin Pohojalaaset -99 järjestämä musiikki- ja kulttuuripäivätapahtuma Kokkolassa Kaarlelan seurakuntakeskuksessa. Me Virtaset ja SenioriVirtaset esiinnytään tapahtumassa. Esitykset alkavat klo. 13.00. TERVETULOA esitykseen!

Keskiviikkona 27.4 on tulossa keilakisat klo. 17.00 Kokkolan keilahallissa. Siellä kaatuu monta keilaa.

Kiitän ja kumarran, KIITOS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti