torstai 10. maaliskuuta 2016

Kohtalona Islanti ja Kälviä!

Talviloman jälkeen palattiin kouluun. Ensi viikolla osa Virtasista menee uimaan uimahalliin täällä Kokkolassa ja osa Virtasista lähtee Islantiin ja ui siellä kylpylä Blue Lagoonissa. Kaikenlaista muutakin on tapahtunut.

J.H: Olen muuttanut omaan asuntoon. Asunnossa on sänky, kaksi kaappia, jääkaappi, tv-taso, kirjahylly ja sohva. Siellä on imuri ja rikkalapio. Siellä on ihan hyvä asua. Hyvin on kulunut aika. Se on hyvä asunto. Teen ihan itse aamupalan ja iltapalan. Päivällisen syön siellä b-talossa yhdessä muiden kanssa.

K.K: Kiva lähteä Islantiin maanantaina. Juna Helsinkiin lähtee aamulla 7.20. Aika aikainen herätys. Näytti, että siellä sataisi vettä siellä Islannissa. Torstaina näytti, että paistaisi aurinko. Eihän nuo säät aina pidä paikkansa. Lähden Islantiin Virtasten kanssa. Blue Lagoonissa on sauna (kylpylä). Siellä on se kasvonaamio, siellä altaassa. Saa laittaa sitä kasvonaamiota. Me laitetaan sitten teille kortti. Me katsottiin siitä Solheimarista kuvia ja niistä hevosista katsottiin kuvia. Eilen H. näytti meille missä ollaan yötä. Apua maanantaina me lähdetään! Mietittiin sellaista, että vietäis Islantiin jotain tuliaisia. Muilla on joku lauluesitys täällä ensi viikolla. Me ollaan siellä Islannissa. Meillä on teatteria siellä Islannissa. Islannissa on tosi kylmä, pitää olla tuulitakkia ja sellaista mukana. Kävin eilen ostamassa kengät, että olisi hyvän näköiset kengät. Vielä ostin aurinkolasit, että olisi hyvä näkö siellä. Katottiin minkälainen se niitten puhekieli on. Se oli aika vaikeeta. Sitten katsottiin kuvia Reyjavikista. Käydään maanantaina ostamassa iltapala Reyjavikista. Kauppaan ei ole pitkä matka, jonkin verran pitää mennä. Joku päivä mennään Reykjavikin keskustaan kiertelemään.

J.M: Tykkään uida uimahallissa. Koulussa oli liikuntaa keskiviikkona. Meillä oli sählyä. Atk:ta oli maanantaina. Sitten on se kauppa maanantaisin. Tiistaina oli englantia. Sitten oli valkoinen huone. Sitten oli kahvit. Ensi viikolla lähden Islantiin. Torstaina on vissiin kylpylä (Blue Lagoon). Sitten mennään kaupunkiin (Reykjavik). On kiva lähteä Islantiin, ei jännitä.

J.V: Millonkohan se mun pääsisäisloma alkaa? Menen sitten kotia. Minua tullaan hakemaan. Mukavia päiviä ollut täälläkin viettää (koulussa). Nyt on lyhyempi päivä. Kahvia juon ensi viikolla. Liikunta on ollut mukavaa ja valkoinen huone. Ja kävely on ollut mukavaa.   

S.T: Talviloma on mennyt hyvin, tähän asti. Olin kotona. Ollaan käyty lauantaisin vielä kaupungilla. Sitten vietettiin äitin synttereitä. En ole hiihtänyt, en ole luistellutkaan. Otin rennosti. Saa nukahtaa sohvalle. Nautin pakasteesta jäätelöä. Se on mun mieliparas. Koulussa menee hyvin. Islannin matka lähestyy pian. Nautin Islannin matkasta ja otan rennosti. Käyn jumpalla Medirexissä ja Triolin jumpassa käyn tiistaisin. Maanantaisin käyn Lumo-kerhossa. Sitten on vielä koti-iltoja joka päivä ja viikonloppuisin.

J.A: Laulamassa torstaina. Elvis, tykkäsin. Keilaamassa torstaina koulun jälkeen. Monta keilaa kaatui. Ruoka on hyvää koulussa. Salkkarit, tykkäsin. Salkkarit on kiva. Taksilla kuljen kouluun. Pulkkamäki on hauskaa. Purskahtaa nauruun. Lenkillä tykkäsin.

M.K:  Talvilomalla kävin kävelyllä. Ja olin isän kanssa tekemässä puuhommmia. Kävin saunassa. Loma meni hyvin. Tällä viikolla mukavaa oli valkoinen huone, liikunta ja atk.

Ensi viikolla vietetään Kohtalona Käläviä - viikkoa. Tulkaa torstaina 17.3 klo.12.30 laulamaan Virtasten kanssa luokkaan 4 (Opistonkatu 7)! Muutakin mukavaa Kälviällä tapahtuu koko ensi viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti