perjantai 8. tammikuuta 2016

Kuumaa aurinkoa vuodelle 2016

Hyvää uutta vuotta 2016!! Loma meni hyvin ja taas arki alkaa.
Puhuimme tänään uuden vuoden toiveista ja odotuksista.

J.H: Toivon lottovoittoa ja omaa asuntoa. Lottovoitolla ostan punaisen ferrarin, yksipaikkaisen. Keväällä mennään Jyväskylään katsomaan jääkiekkoa.

J.M: Minäkin haluaisin muuttaa omaan asuntoon. Toivon lämmintä kesää, että pääsen uimaan. Toivon jääkiekon kultamitalin Suomeen. Ja Tiikereille (lentopallojoukkue) voittoa. Toivon häitä. Haluaisin mennä myös katsomaan jääkiekkoa Jyväskylään.

M.K: Toivon presidentin tapaamista. Presidentti voisi tulla tapaamaan minua.

H.S: Toivon lämmintä kesää ja erilaisa retkiä. Retket on mukavia, kun saa paistaa makkaraa. Retkillä tapahtuu aina kaiken näköistä mukavaa. Pysyisi terveenä. Keväällä pääsee lenkkeilemään. Keväällä pitää ruveta käymään uimassa.Toivon, että olisi lämmin kesä. Keväällä pitää taas ottaa uusia kuvia. Joku opettaisi vähän miten valokuvataan. Oli mukava kun sai leipoa, sitä leipomista toivon lisää.

S.T: Ei tule mitään mieleen. Koitin miettiä, mutta ei tullut mitään mieleen.

K.K: Toivon avustajaa ruuanlaittoon ja leipomiseen, kotiaskareisiin. Voisin käydä avustajan kanssa uimassa, kaupungilla kahvilla ja jossain ravintolassa. Niitä on paljon mitä voi tehdä, keilailla ja elokuviin. Hain kaavakkeen kaupungintalolta liikuntakorttia varten. Siinä pitää olla kuva. Toivon, että pakkaset loppuu. Se tekee mun astmalle pahaa.

J.V: Työharjoitteluun lähteminen. Sinne lähtee joku avuksi. Odotan että liikunta, englanti ja atk jatkuu, välipalakahvi.

Tänne opistolle on tulossa ystävänpäivätanssit helmikuussa 16.2 klo. 12.00-14.30. Me Virtaset järjestämme ystävänpäivätanssit tänä vuonna. Olemme mukana tekemässä leivonnaisia ja järjestelemme tapahtumaa.

Hyvää viikonloppua ja terveisiä!
toivoo, Virtaset






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti