perjantai 30. lokakuuta 2015

Virtasten tuuli puhaltaa

Aikaa on vierähtänyt ja kohta on marraskuu. Aika menee liian nopeasti. Tähänkin asti on mennyt. Ollaan tehty monenlaisia juttuja.

J.M: Peili- tunneilla oli huumori aiheena. Se oli hauskaa. Tanssissa oli tarina. Meidän ryhmä teki tarinan karhusta ja jääkarhusta. Atk- tunneilla on opeteltu sähköpostia ja piti valita kuva. Minä valitsin Eliaksen ja Larin kuvat Salkkareista. Katsottiin myös lempiruokia. Minä otin pyttipannun. Ollaan puhuttu työharjoittelusta.
Torstaina oli teatteria auditoriossa ja esitys. Samulia nauratti kovasti, tykkään vitseistä, sanoo J.A.
Englannin tunneilla pitää sanoa englanniksi numeroita. Kaupasta ostetaan jotain välipalaa. Liikunnassa on ollut sählyä ja polttoapalloa. Tykkäsin, kommentoi J.A.

J.A: Kävin keilaamassa eilen. Se on kivaa ja hauskaa. Pelasin hienosti J.H:n kanssa. Ja näin tuttuja. Lilat kengät oli jalassa.

K.K: Atk- tunneilla harjoiteltiin tekemään powerpoint- esitys ja katsottiin arkitaitojen vihkoon liittyviä juttuja. Meillä on ollut tanssia. Meidän tarinassa (tanssitunnilla) oli niitä hevosjuttuja. Sitä hevosta lenkitettiin lassolla. Sitten ne hevoset meni hevoskilpailuihin Aura- joen rantaan. Ja sitten siinä oli vielä ruusutarha ja mehiläisiä. Ne mehiläiset pistelee, kommentoi Julia. Mua nauratti tämä, kun olin se hevonen. Do it- iltapäivässä tanssilinjan tanssiesitys oli hyvä. Keilauksessa tein kaatoja. Kotitaloudessa tehtiin salaatti. Parsakaalista lisää J.A. Ravintolassa söin naudanlihaa pestokastikkeella. Se oli hyvää.

J.H: Illalla menen Hermeksen peliin. Hermekselle tulee Sapko vastaan. Hermes voittaa!! Pullakahvin ja makkaran kera. Tykkään makkarasta, kommentoi J.A.

J.V: Kerran oli hyvää ruokaa, makkaraa, tuolla keittiössä. Oli jugurttia välipalalla, sitten pääsee kotiin. Oltiin martoilla ja oltiin yötä täällä Kälviällä. Martoilla tehtiin ruokaa yhdessä. Pizzaa syötiin ravintolassa. Kahvia saa aika usein. Minä tykkään kahvista. (Kahvista tykkää moni muukin.)

H.S: Seisoin kivellä ja käytiin uimassa (retki aiemmin syksyllä). Makkaraa paistettiin. Oltiin täällä yötä ja saunottin. Martoilla käytiin tekemässä kotitaloutta. Käytiin keilaamassa. Mua rupes illalla huvittaan se "et rakasta minua" -repliikki. Huvittaa se, kun jouduin illalla tiskaamaan. Kuuntelin musiikkia ja katselin elokuvaa. Rupes huvitaan, kun lauloin illalla. Söin pizzaa eilen. Oli kyllä hyvää. Otin kuvia Lohtajalla.

M.K: Meillä oli se valokuvausretki Lohtajalla. Otin siellä valokuvia. Ja syötiin eväitä ja paistettin makkaraa.

S.T: Tehdään joka päivä lyhyt tai pitkä lenkki ja sitten tullaan luokkaan. Nautin kävelystä. Kävin haistelemassa maisemia.  Opimme uusia asioita. Erityisesti mieleen jäi auditoriossa se meidän esitys (teatteritunneilla), tykkäsin. Oli kiinnostavaa ja osallistuin siihen. Ja se meni hyvin, ok. Saatiin isot aplodit, kun esitys päättyi. 

Viikonloppuna on Halloween ja Pyhäinpäivä. Halloweeniin liittyy kurpitsoja ja jotkut viettää sitä kotona. Pyhäinpäivänä viedään haudoille kynttilöitä. Me ei viedä kynttilöitä Pyhäinpäivänä vaan jouluna, kommentoi S.T. Tapoja on monia.
Tänä aamuna oli ikkunat jäässä. Oli pakkasta.
Terveisiä kaikille:)
t: VirtasetEi kommentteja:

Lähetä kommentti