perjantai 11. syyskuuta 2015

Syksyn uudet tuulet

Syksy on lähtenyt käyntiin uuden ryhmän kanssa ja hyvin pyyhkii! Olemme retkeilleet ja tehneet vaikka mitä.
Virtasten ajatuksia luokassa:
Tällä viikolla on ollut teatteria. Hauskaa oli. Lähden pyhänä Pietarsaareen katsomaan Jaro -Hjk ottelua. Tulen yöllä takaisin.
Paloauto meni lujaa. Koulu on kivaa. Koulu on tosi kivaa. Ja siellä on junarata lähellä. Lounaalla oli perunoita, maito ja piimä maistuu hyvältä. Lentopalloa pelattiin Karhukorvenjärvellä. Kaverit on kivoja.

On kiva olla atk:ssa. Sitten on kauppa. Kaupassa minä tykkään olla. Ruokailusta minä tykkään. Sitten minä tykkään valkoisesta huoneesta. Sitten minä tykkään juoda kahvia. Minä tykkään uimisesta. Kävin uimassa Kälviän Karhukorvenjärvellä ja Metsolassa. Tykkään polttopallosta, sitä pelattiin Metsolassa. Tykkään englannista. Rentouksessa hierottiin käsiä.

Ihan mukavaa on ollut. Ilmaisutaidontunnit oli mukavia. Atk on mukavaa, ollaan piirretty siellä. Englanti on mukavaa, ollaan opittu englannin kieltä. 

Minä tykkään atk:sta, kotitaloudesta, kahvista, kaupasta. Ostin sieltä jugurtin. Valokuvaaminen ja blogi on mukavia. Luovaan työhön on mukava osallistua. Olen kerran kesällä käynyt uimassa Karhukorvenjärvellä.Atk- tunnit on hyviä. Valokuvaaminen, blogi, ilmaisutaidon tunnit, kotitalous, valkoinen huone, kävely, kaikki on hyviä. Osallistun kaikkiin. Rentoutus oli koskettava ja minä nukahdin siihen.

                                 
Tykkään kävelystä. Ja jälkiruuista. Täällä on hyvä ruoka. On aina kiva tulla kouluun viikonlopun jälkeen. Kauppa, ilmaisutaito, arkitaidot, kotitalous, rentoutus, blogi, liikunta, viikkopalaveri, luova ja kaikki tutustumisleikit ovat mukavia. Metsolassa oltiin vanhanaikaisia leikkejä. Sitten kävin uimassa siellä ja heitin talviturkin. Karhukorvenjärvellä kilvoittelin jalkoja veteen. Kuunneltiin padilla musiikkia, maattiin laiturin nokassa ja syötiin makkaraa, perunasalaattia ja vaahtokarkkeja.Meillä oli nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaopiskelija - nuorukaisia (kolme vakituisesti)  tutustumassa Virtasiin. Heidän kommenttejaan viikosta:
Mukavaa on ollut. On riittänyt tekemistä tosi paljon. Alkujännitys jäi suoraan maanantaille, ei ole iskenyt sieltä takaisin enää.
Aika on mennyt nopeasti, mikä on hyvä juttu. Ei ole tarvinut katsoa kelloa ja odottaa milloin pääsee pois.
Kiitos ohjaajille, että saimme tulla. Ja kiitos Virtasille, että otitte meidät vastaan.

Tervetuloa uudestaan tänne. Mukavaa, kun nuorukaiset ovat olleet meidän seurassa.
Ihanaa viikonloppua!
Terveisiä, toivoo Virtaset - ryhmäEi kommentteja:

Lähetä kommentti