torstai 19. helmikuuta 2015

Leppoisissa merkeissä

Kälviällä alkoi helmikuun alussa Erihyvä- taidepaja. Taidepajassa tehdään taidetöitä; piirretään,maalataan, muovaillaan savea. Virtaset ovat olleet työssäoppimassa helmikuun ajan. Viikon hiihtoloma alkaa kohta.

V.Virtanen: Minä muutan uuteen asumisyksikköön hiihtolomalla. Muuttaminen on kivaa. Tulee ikävä nykyistä hoitopaikkaa. Käytiin eilen syömässä Sibelissä. Työharjoitteluviikot meni hyvin kiitos!

J.Virtanen: Aion käydä hiihtämässä ja kyläilelemässä hiihtolomaviikolla. Käydään Vetelissä. Seurataan hiihtoja televisiosta, kun Ruotsissa on nämä Falunin MM-kisat. Työharjoittelu oli hienoa. Tehtiin töitä. Ensin Kompassissa ja iltapäivä Honkaharjussa ja selvisin siitä. Eilen juhlistimme työharjoittelun päättymistä Sibelissä.

J.Virtanen: Oli hyvä pizzareissu. Söin hampurilaista. Työharjoittelussa meni ihan hyvin. Eilen norjalaiset sai viisi kultaa hiihdosta.

H.Virtanen: Oli hyvä ruoka Sibelissä. Söin ranskalaisia ja hampurilaista ja limsaa. Käveltiin sinne, maha syötiin täyteen. Oli mukavaa työharjoittelussa. Oli mukavaa kun oli paljon töitä. Oli hyvä autokuski työharjoittelussa, autossa pauhasi hyvä musiikki. Odotin kotona yhdeksältä milloin kuski tulee.Tein töitä yksin. Myrskypäivänä minulle sattui hassu tarina. Minä tein töitä ja oli kauhea myrsky. Yhtäkkiä ovi meni kiinni enkä saanut sitä auki. Minä huusin apua ja ne kuuli ja tuli auttamaan. Kerroin miten minulle kävi. Minä kauhistuin, mutta selvisin hyvin. Tein reippaasti töitä. Työpaikan ohjaajat olivat tyytyväisiä.

K. Virtanen: Minusta oli kivat työharjoitteluviikot. Tykkäsin olla koulun keittiöllä keittäjien ilopillerinä. Olen laittanut tiskejä, lajitellut astioita, vienyt roskapusseja, laittanut tarjottimia ja tuoleja ja pessyt ruiskulla astioita. Sitten olen jakanut välipaloja, sekin oli ihan kivaa hommaa. Keskiviikkona loppui harjoittelu. Työharjoittelun arviointi meni hyvin.

M.Virtanen: We went to the Sibel pizza parlor. Me and J. Virtanen took two pizzas. He took bluecheese-pizza and I took Quatro Stagioni-pizza.

M.Virtanen: Oli mukavaa olla työharjoittelussa. Hyvä tulla työharjoittelun jälkeen kouluun.

T.Virtanen: Oli kiva tulla taiteilemaan Kälviälle. Olen maalannut juna-harjapesulaa. Se oli hauskaa se. 

Hyvää viikonloppua ja hauskaa hiihtolmaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti