perjantai 23. tammikuuta 2015

HARATSOO JA SILLAT PALO

Hyvää uutta vuotta 2015!!
Alkuvuosi on alkanut hyvin. Olemme jaksaneet hyvin. Olemme tehneet kaikkia kivaa. Meillä on ollut vaihtoviikko. Vaihtoviikolla opiskelijat saivat valita mihin ryhmiin haluaisivat mennä. Ryhmiä oli kädentaidot tanssi ja valouvaus. Olemme tehneet Virtasten uutisia audiopiskelijoiden ja heidän opettajansa kanssa. Ja kohta alkaa taas työharjoittelu.

H. Virtanen: Oli mukava se valokuvaus. Opettaja kertoi miten kamera toimii. Siellä oli paljon porukkaa.  Siellä oli kamera. Otettiin kuvia ulkoa. Siellä otettiin paljon kuvia. Otettiin semmoinen yhteiskuva, istuttiin tuolilla. Kuvattiin toisiamme. Kamera ei meinannut osua kuvattavaan kohteeseen. Hämmästyin, mikä sille kameralle tuli. Otettiin kuvia metsässä ja sillalla. Siellä oli maa lumessa.Meni hyvin.
Mukava mennä tuttuun paikkaan työharjoitteluun, kauppaan. Tekemään niitä samoja hommia, niitä pahvilaatikoita ja muoveja. Autolla mennään rundia työpaikalle.

V.Virtanen: Tehtiin käsitöitä ja vehnäjauhobatiikkitöitä, josta otettiin kuvia. Se oli kivaa! Monista eri linjoista oli opiskelijoita. Sekin oli aika hauskaa. Oli kiva käydä kaupassa ennen vaihtoviikkoa. Ja tehtiin paperia opettajan kanssa. Helmikuussa alkaa työharjoitteluviikot ja minä menen Kompassiin. Uutisissa oli monia aiheita. Tiistaina mietittiin aiheita, kuvattiin ja haastateltiin täällä koulussa.Keskiviikona mentiin Lime-keskukseen taksilla henkilökohtaisenavustajan kanssa tekemään Virtasten uutisia.

J. Virtanen: Vaihtoviikolla kädentaidoissa maalattiin paperiin ja haettiin erilaisia värejä. Hienoja tauluja tehtiin. Maahanmuuttajia oli mukana ja minä ja V.Virtanen oltiin mukana kädentaidoissa. Tehtiin töitä, monenlaisia töitä tehtiin. Helmikuussa alkaa työharjoitteluviikot ja menen Honkaharjuun töihin. On kiva mennä työhön. Se on minusta tärkeätä, että saan sen työni kuntoon. Minä olen odottanut innolla sitä. Minut toivotettiin tervetulleeksi Honkaharjuun.
Keskiviikkona lähdettiin opistolta autoilla Kokkolaan Lime-keskukseen, missä on kuvausstudiot. Suunniteltiin tekstejä paperiin ja harjoiteltiin. K.ja M. Virtanen hoitivat ankkuriosuuden. Minun tehtäväni oli sääosuus ja sitten tuli urheilu, josta M. kertoi kesäksi kuntoon kampanjasta.

J.Virtanen: Tanssittu. OPPINUT TANSSIMAAN. TANSSIT OLI HYVIÄ. TYÖHARJOITTELU ALKAA TERVAKARTANOSSA. EN TULE KESÄLLÄ KOULUUN.

M. Virtanen: When I go to the home I'll go to take shower and cleaning my room. I saw in the last Thursday a little grey mouse. It's so small. When K. threw it out, I thought that a little grey mouse ate my snacks. At last Thursday the mouse ran out the home's door when I went to school to eat food.

M. Virtanen: Olin siellä muitten tanssijoitten kanssa. Opin paljon. Käveltiin silmät kiinni tanssitunnilla. Juostiin, yksi oli kuu ja juostiin sen ympärillä. Se oli kuukehä. Sitten ryhmä nosti meidät ylös vuorotellen.  Helmikuussa menen työharjoitteluun Honkaharjuun ja Tuulikumpuun. 

Kiitos ja näkemiin ensi kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti