perjantai 7. marraskuuta 2014

Valokuvausviikko on mennyt, työharjoitteluviikot tulossa

Valokuvaus on mennyt. Otettiin itse kuvia kameralla viikon aikana sisällä ja pihalla. Voit katsoa valokuvausviikon kuvia  tästä: https://www.facebook.com/video.php?v=1493609267583648&set=vb.1409330319344877&type=2&theater
Tulossa on työharjoittelu.

K.Virtanen: Niin me oltiin yötä täällä valokuvausviikolla ja tehtiin pizzaa. Ja oli Halloween-disko, jossa olin peikko. Musiikki oli vauhdikasta. Siellä oli sipsejä, popcornia, keksejä, cocacolaa, jaffaa. Valokuvausviikolla katottiin hääkuvia. Ja tehtiin taskulamppukuvausta. Ja sitten oli silta, kuvattiin sitä. Ja sitten katsottiin muotokuvia ja luontokuvia.

V. Virtanen: Minä olin kaksi iltaa täällä opistolla valokuvausviikolla. Se oli kivaa. En olisi malttanut lähteä pois. Käytiin maanantaina kaupassa. Minä ostin salaattia ja välipalakeksiä. Ensi viikolla työharjoittelu Kompassissa. Se on mukavaa. Perjantait ollaan opistolla ja kerrotaan viikosta, miten on viikko mennyt.

M. Virtanen: I have been in the Halloween-disco. The music is nice and I'm dancing with my friends. I'm picking goodies and drinks. And I went to brush my teeth after meal. I was going to sleeping and I'm going to breakfast in the morning with my friends. When the autumn ended winter came back. There was snowing and cold.

J.Virtanen: Tämä viikko on mennyt ihan hyvin. Nyt alkaa nämä työharjoitteluviikot. Ensi viikolla menen Kompassiin ja iltapäivällä Honkaharjun Toimintakeskukseen.


M. Virtanen: Kiva mennä uuteen paikkaan työharjoitteluun. Menen työharjoitteluun Honkaharjun toimintakeskukseen.

J.Virtanen: Oltiin yötä valokuvauksen viikolla. Ihan hyvä oli. Menen työharjoitteluun Tervakartanoon. Vien ruokaa vanhuksille. Menen työharjoitteluun myös Kompassiin maanantaista torstaihin. Perjantaina pitäisi tulla opistolle, mutta minä haluaisin jäädä Kompassiin.

S-J. Opiskelija: Mukava harjoittelu on ollut ja harmittaa, kun oli niin lyhyt jakso.

K.Virtanen: Tulee itku linssiin, kun S-J. lähtee. On ollut mukavaa, kun S-J. on ollut meidän iloisissa tunnelmissa. Ja hyvin lahjakas nainen.

S. Opiskelija: On ollut mukava viikko. Ja on ollut mukava seurata Virtasten toimintaa. Menen ensi viikolla J. ja M. Virtasen kanssa Honkaharjuun.

S. Opiskelija: On ollut mukava viikko Virtasten luona. (K.Virtanen: Kiva kuulla. Kerrohan takaisin.) Menen ensi viikolla J. Virtasen kanssa Tervakartanoon.


V. Opiskelija: Olen tykännyt olla täällä ja harmi, kun oli vaan viikon tutustuminen. On ollut kiva tutustua Virtasiin. Ohjaan H. Virtasta S-marketissa.

M.Opiskelija: On ollut hauska harjoittelu. Kaikki viikot on olleet erilaisia. (K. Virtanen: Kiva kuulla.) Ensi viikolla H. ja K. Virtasen kanssa työharjoittelussa. (K.Virtanen: Ihanaa!)

K. Virtanen: Menen työharjoitteluun 10.11.- 21.11.Perjantaisin täällä opistolla. S. opiskelija ohjaa minua toisen työharjoitteluviikon Länsipuiston koululla ja Kompassissa.

Talvi tuli vihdoin ja ihanan sokeriset puut. Ja sähköt meni poikki. Ja pakkanen paukkuu ja helmat paukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti