perjantai 10. lokakuuta 2014

Virtasten ihanat lokakuun terveiset

J. Virtanen: M. Virtasen kanssa käveltiin kovaa ja M. Virtanen meni eri reittejä ja minä kiersin sen ympäri. Viis kilometriä mää kävelin. Sählyssä tehtiin maaleja ja siinä meni hyvin. Meillä oli hyvää kannatusta takana. Keskiviikkosin meillä on ollu peiliä. Siinä on kuultu tarkasti mitä opettaja on sanonu. Netin kautta haettiin ja tehtiin zumba-liikkeitä. Hyvin se tanssi onnistu ja M. Virtasella ja K. Virtasella ja kaikilla meni hyvin. Kyllä ohjaajallaki meni tahtiin. Aluksi oli vähän jäykempää ku tasapaino puuttuu. Arttu Viskari voitti levyraatin.K. Virtanen: Ollaan lenkkeilty. Sählyssä mää tein monta maalia. Syötiin Santahaassa vaahtokarkkeja. Tehtiin päärynäpaistosta takkahuoneessa köksän tunneilla. Ja se oli vielä terveellinen. Tuliko siihen kaks päärynää? Päärynäpaistos oli tosi hyvää. Keskiviikkona opettaja otti meistä kuvia, että minkälaiset lautasannokset meillä pitää olla. Meillä oli atkoota. Kaura, vehnä ohra, niistä saa kuituja. Tehtiin Marttojen kans kesäkurpitsalasagnea. Siihen tuli valosipulinkynttä. Tein pannurieskaa J. Virtasen kanssa. Meni jalat alta zumbassa. Mää meen työharjotteluun Länsipuiston koululle keittiölle ja Kompassiin. Mulle tulee sotelta joku avustajaksi. Se keittäjä sanoo mitä siellä pitää tehä. Pitää ottaa työharjottelukansio mukaan. Meillä oli levyraati.


H. Virtanen: Tehtiin ohjaajan kans keitto. Mikä keitto se oli? Kesäkurpitsakeitto. Minä olin tuolla S-Marketissa siellä ohjaajan kanssa. Siellä pahvilaatikoita laitoin ja muovia. Syksyllä sinne työharjotteluun Kokkolaan, Kallentorille markettiin. Sama pahvilaatikko ja joku tyttö tulee ohjaajaksi. Ohjaaja aamulla hakee. Joo rynnillä. Siellä Kompassissa käyn sen kans syömässä. Sitte vähän aikaa siellä Kompassissa vähän töitäki. Sitte ohjaaja hakee sieltä.

M. Virtanen: Torstaina olin kaupassa työharjottelussa. Tehtiin Marttojen kans ruokaa. Meillä oli porkkana-kookos-keitto. Aika hyvin me osattiin zumbata. Käytiin tutustuun Kälviän kirjastossa.

J. Virtanen: Meen ruokapalveluun työharjotteluun.

M. Virtanen: English is nice. I love everything clean and everything creative that I buy in the shop. I'm going to shop and the restaurant.

Syyslomasuunnitelmia

M. Virtanen: Kotona. Ollaan varmaan ulkona siskon lasten kans. Me haettiin niitä omenoita tuolta Kaustiselta. Leivotaan niistä omenapiirakkaa ja varmaanki loput hilloks. Me tehtihin mehua, pantiin vaaramia siihen sekaan.

M. Virtanen: Shopping and eating and always library. I like to go library and buying clothes when old clothes are broken. I'm going to buy a new calender 2015. I have to buy pens, erasers, sharpeners, papers and other. Shampoo and soap.

J. Virtanen: Kyllä me käyään mökillä ja sitte käyään Vetelissä. Kotona oon ja käyn salilla ja kävelyllä. Kotona autan vanhempia.

K. Virtanen: Ei tiiä vielä. Auki jos lähtis jonnekki.

J. Virtanen:  Jaa mitä mää tekisin? Tonne Helsinkiin autolla mennään. Matsia kattoon. HJK-Honka. Mää kannustan HJK:oota.

H. Virtanen: Kotona. Käyn kävelyllä. Kuuntelen kaikenlaisia. Meen tuonne Härmään tänään.

Kautta ruusunrantaa ja joutsenlampi pam pam pam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti