torstai 25. syyskuuta 2014

varisevat lehdet

Tällä viikolla tuli syksy. Kohta lehdet putoavat maahan ja tulee ruska syksyn aikana. Keltaisia ja punaisia, vihreitä lehtiä. Lumi tuli maahan ja suli nopeasti. Ja vaahteranlehdet tippuu. Vaahteranlehdet ovat kauniita. Lauantaina alkaa hirvenmetsästys.

H.Virtanen: Eilen laitettiin tikkupullaa. Kodassa oli grilli ja tuli. Oli paljon porukkaa.

K. Virtanen: Tiistaina tehtiin salaattia ja kastiketta. Salaattiin laitettiin kurkkua, paprikaa, tomaattia, jäävuorisalaattia, fetajuustoa ja avokadoa. Kastikkeeseen laitettiin maustamatonta jugurttia, sokeria ja suolaa. Ja vielä ruohosipulia. Me suunniteltiin salaatti porukalla yhdessä. Kaupasta haettiin tarvikkeet.

M.Virtanen: Perjantaina on englannin tunti. Viime viikon perjantain musiikin tunneilla tehtiin oma biisi. Huomenna pitäisi olla kappaleen julkistuspäivä.

M.Virtanen: Kuuntelen aika paljon englannin kielistä musiikkia.Laulan sen mukana ja tanssin. Tänään oli ruokana kalakeittoa. Se ei maistunut, söin pelkkää leipää ja jälkiruuaksi jäätelöä.

J.Virtanen: Atk- tunneilla laitoin taustakuvaksi Teemu Pukin kuvan. Teemu Pukki on pelannut jalkapalloa HJK:ssa. 

M.Virtanen: Tykkään tuplapeukuista. Tykkään tehdä päiväjärjestyksen.

V.Virtanen: Minä tykkään koulusta. Tykkään keittää kahvia ja kirjoittaa päiväkirjan. Se on kivaa, kun saa ostaa välipalan ja maksaa rahoilla kaupassa. 


Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti