maanantai 31. maaliskuuta 2014

Virtaset yglittää eli yrittää

Me aina torstaisin ruokailun jälkeen mennään Kokkolaan Estraditaiteen koululle. Siellä äänitettiin musiikkia Virtaset- soittaa biisiin ja ne kuvasi. Soitettiin cembe -rumpuja, sähkökitaraa, bassoa, sähkörumpuja ja pianoa. Värilaulu oli myös. H. Virtanen lauloi mikkiin. Oli kaunista musiikkia. Oli mukavaa, kun samalla kuvattiin musiikkivideota.

Ollaan mietitty minä ja maailma- teemaa. Katsoimme netistä valokuvia, kotoa ja sieltä missä asumme. Me kuulumme Länsi-Suomen lääniin. Me kuulumme Eurooppaan.  H. Virtanen on sitä mieltä, että Kokkola on mukava kaupunki. Kokkolasta on paljon kuuluisuuksia, Jannika B, Jutta Urpilainen, missi Jonna Kauppila, melontakuuluisuus Jarmo Patana. Kokkolasta tulee myös GBK-Tigers ja sen kuuluisat jalkapalloilijat.

Lasketaan matikkaa ja käydään kaupassa. Matikka on mukavaa.

S.Virtasella on ollut hauskaa toisen S. Virtasen kanssa. Virtaset kuvasivat toisiaan valokuvaustunneilla. Kuvaaja määräsi kuvauspaikan ja kuvausasennon. Kuvattava teki mitä kuvaaja käski. Kuvia otettiin roskapönttöjen viereltä ja kuusen alta. Osa Virtasista kuvasi sillalla, puun alla ja rantalentopallokentällä. Otettiin myös yhteiskuvia.


Virtasiin on tänään tutustumassa aikuinen himankalaisnainen. Nainen tuumii, että vähän outo paikka, pitäisi tutustua vähän paremmin. On hauska tavata uusia henkilöitä ja ystäviä. Olisi kiva saada ystäviä täältä.

Kevättä rinnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti