torstai 13. maaliskuuta 2014

Lontoon matka

Nyt on Englannin reissu tehty.

L. Virtanen: Matka meni hyvin. Junamatka ja lentomatkakin menivät hyvin. Ei jännittänyt yhtään. Brightonin donitsit oli hyviä. Oli kivaa ostaa tuliaisia. Lontoon metro jäi mieleen. Matkustimme myös kaksikerroksisella linja-autolla. Se oli mukavaa. Hyvä kyyti. Sitten saatiin naurukohtauksia sitruunavedestä.

H. Virtanen: Lentoasemalla oli passintarkistus. Oli mukava matka. Oli hyvää musiikkia. Lontoossa nähtiin  linna, Buckinhamin palatsi. Siellä oli paljon ihmisiä katsomassa. Siellä oli sotilaita hevosten selässä. Nähtiin se torni, Big Ben. Se oli valtava. Minä pelleilen ja kerron kaikille, että kuninkaalliset tuli minua vastaan. Kukaan ei usko. Laukut tuli hihnalle Helsingissä.

M. Virtanen: Lontoossa oli paljon nähtävyyksiä. Minulle jäi mieleen Buckinhamin palatsi. Ei tarvinut pelätä lentokoneen kyytiä. Lentomatka oli ensimmäinen. Me oltiin Brightonin maailmanpyörässä. Näkyi kaikki maisemat.  Brightonissa käveltiin Brighton Pierillä. Se on silta tai laituri meren päällä. Laiturin päässä on tivolin vehkeitä. Reissussa syötiin perinteisiä ruokia ainakin fish and chips. Aamulla syötiin juustoleipiä ja pekonia, makkaraa, munia. Siellä oli paljon erilaisia sipsejä.

T.Virtanen: Minä olin kotona vapaapäivillä, kun toiset olivat reissussa. Katsoin televisiota ja join keittämäni päiväkahvit parvekkeella. Kävin paljon ulkona lenkillä. Otin vapaapäiväni ihan rennosti.

J.Virtanen: Minäkin pidin vapaapäiviä, kun toiset reissasivat. Nyt on toisten vuoro lähteä reissuun. Minä olin T. Virtasen kanssa Islannissa syksyllä. Vapaalla on käyty mökillä, oltu kotona ja käyty ulkona. Kävin kyläilemässä. Olen leikkinyt siskon lasten vauvojen kanssa. Soitin sähkörumpuja  ja valmistelin uutta cd- levyä. Se ilmestyy maaliskuun 23. päivä.

S. Virtanen: Pelasin x-boxia vapaalla.Nyt meillä Virtasilla alkaa taas arki.
Arkihuolesi kaikki heitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti