torstai 24. huhtikuuta 2014

otsikko optikko

Ennen pääsiäistä käytiin Kannuksessa retkeilemässä ja vierailuilla. Urheilukentällä harjoiteltiin fresbeen heittoa ja sitten kierrettiin fresbee-golfin ratoja. Ope S. Virtasen fresbee oli aina puussa. Ei tullut oravia vastaan. Käytiin katsomassa Kannuksen uimahallia. T. Virtanen olisi mennyt heti uimaan, jos olisi ollut uikkarit mukana. Uimahalli oli muuttunut remontin takia. Syötiin eväät pesäpallokentän katsomossa. Aurinko paistoi ja oli lämmin sää. Sieltä menimme vierailulle Pikku-Takalon kouluun. Koululla oli tuttuja ihmisiä vastassa. Oli mukavaa. Koululta menimme Auringonkukkakotiin  ja Ritarikannuksen uuteen asuntolaan. Oli hienot tilat. Saatiin iltapäiväkahvit ja kakkupalat.

Kiirastorstaina maalattiin munia. Oli jännää, ne värit. Mietimme värejä englanniksi, keltainen yellow, sininen blue, punainen red, musta black. Men in black.

Eilen käytiin tutustumassa Toholammin toimintakeskuksessa ja asuntola Pesäpuussa. Siellä oli paljon tauluja seinillä. Oli mukava paikka. Toimintakeskuksessa oli monenlaista toimintaa. Siellä tehtiin käsitöitä, sytykeruusuja, kangaspuita oli paljon. Matonkuteita kerittiin myyntiin. Puupuolella entisöitiin huonekaluja ja tehtiin puutöitä. Toholammillakin saatiin iltapäiväkahvit ja kääretorttua.


S. Virtasen hamsteri kuoli, voi voi. Hamsteri pantiin kiven koloon.

L. Virtanen kävi Alavudella tutustumassa ja haastattelussa opiskelupaikkaa varten. Siellä oli mielenkiintoisia oppitunteja. L. Virtasta jännittää pääseekö kouluun, ei ole varmaa vielä.

J. Virtasen melontakausi on alkanut. Mökille tulee paljon tuulenpuuskia, siihen virtaukseen J. Virtanen on  melonut edestakaisin.

Pertin päivän suunnitelmia:
S. Virtanen aikoo siivota tänään oman huoneensa. L. Virtanen aikoo pyöräillä tänään.T. Virtanen aikoo käydä kävelyllä tänään ja katsoa tv:tä. H. Virtanen menee tänään keilaamaan, keilakilpailuun. Siellä keilataan keilapallolla. M. Virtanen leipoo kääretortun.

Avustaja H. Virtanen lomailee etelän lämmössä. Tervetuloa takaisin, on ollut ikävä.

Ensi viikon tiistaina on Vaasaan lähtö. T. Virtanen ja muutkin lähtevät ilomielin Vaasaan. Olemme yötä Vaasassa. Toivomme aurinkoista säätä sinne. Lue seuraavasta blogista mitä Vaasassa teimme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti