torstai 5. joulukuuta 2013

Marraskuun lopun ja joulukuun alun herkuttelut

Taas on Virtasissa ollut virtaa. Kaikenlaista on tehty, monenlaista seikkailua.

Viime viikon keskiviikkona oltiin koko päivä Kokkolassa. Musisoittiin taas Estraditaiteen koululla. Opeteltiin kuvionuoteista kappaleita. Käytiin syömässä Halpa-Hallin kahviossa. Ruokana oli nakkikeittoa. Sen jälkeen mentiin kaupungintalolle erityistaideseminaariin. Katsottiin siellä opiston uutiset Timo Rautiaisen toimittamana sekä kuvia taidepajojen (Virtaset ja toimintakeskukset Duuni ja Kompassi) toiminnasta. Siellä oli ihmisiä puhumassa kehitysvammaisten ihmisten taiteesta.


Linkki opiston uutisiin: http://www.youtube.com/watch?v=d9inxbaHwEs

Torstaina 28.11 kävimme Kokkolassa uimassa Vesiveijarissa. Oli mukava uida. J ja L. Virtanen kävivät kylmässä altaassa. Se oli aika kylmää. Monet uivat ison altaan päästä päähän monta kertaa. A. Virtanen jumppasi lämpimässä altaassa. Se teki hyvää. Uinnin jälkeen kävimme uimahallin kahviossa. Virtaset herkuttelivat mm. vanilijapehmiksellä suklaakastikkeen kera, porkkanakakulla, berliinin munkilla, jossa oli mansikkahilloa. Juomina oli kahvia ja limsaa. Maksoimme herkuttelut välipalarahoista.

Perjantaina 29.11 olimme Martoilla kokkaamassa ja laitamassa ruokaa. Valmistimme kahdenlaista ruokaa. Tonnikalapasta- ja siikapastavuokaa sekä tomaattiavokado-salaattia ja salaatinkastiketta. Alkuruokana oli lohipihvihampparit. Jälkiruoaksi oli rahkaa. Oli hyvää ja tuli mahat täyteen. Osa Virtasista otti ruokamaistiaisia vielä kotiinkin.  Eija-martalle suurkiitokset!!

Maanantaina palattin taas arkeen. Taiteiltiin aamupäivä. Taidetuntien lopuksi saimme piparia, mehua ja karkkia. Huh huh mitä herkuttelua:) T. Virtanen huolestuikin miten ruoka maistuu herkuttelujen jälkeen. Iltapäivällä kävimme sitten taas S-marketissa välipalaostoksilla.  Oli mukavaa.

Tiistaina meillä oli koko päivän tonttupaja. Tonttupajassa tehtiin joulukortteja ja kuunteltiin joulumusiikkia. H. Virtanen teki korttiin enkeli ja lapsi- joulutarinan. Joulukortteihin laitettiin kutsuja avointen ovien päivään. Tarkoitus on, että Virtasten toimintaan voi tulla tutustumaan 23.1.2014. Päivä oli mukava ja kaikilla oli hieno joulutunnelma. 

Keskiviikkona olimme taas soittamassa Estraditaiteen koululla. Harjoittelimme ensi viikon esitystä. Esitämme opiston auditoriossa musisiointia Veli-Matin ja Teron kanssa. Virtaset myös esittävät Get lucky-biisin yhdessä tanssilinjalaisten kanssa. Yleisönä on opiston opiskelijoita ja opettajia. Musisioinnin jälkeen meille tarjottiin kahvia ja torttua ja kakkua. Suklaaverottaja iski liikoihin kakkupaloihin. Verottajan toiminta aiheutti hapannaamoja. Toipuminen oli kuitenkin suhteellisen nopeaa. Kyllä tämä joulunaika on yhtä syömistä, tip tap. L. Virtaselta meni jalatkin alta liukkaan kelin takia. Mustelmilla selvittiin.

RRRRRRRRRRRRREi kommentteja:

Lähetä kommentti