maanantai 16. joulukuuta 2013

puhelinliittymistä virtajohtoon

Viime keskiviikkona 11.12  oli do it- iltapäivä opistolla,jolloin kaikki kansanopistolinjalaiset esiintyvät yleisölle. Soitettiin erilaisilla soittimilla. Soitimme rumpuja, marakassia, kitaraa, bassoa, tamburiinia, kaho-rumpua ja pianoa. Yleisö tykkäsi meidän musiikista. Yleisö lauloi meidän mukanamme Maa on niin kaunis- kappaleen. Oli hieno tunnelma ja kyyneleet virtasivat yleisössä. Oli mukavaa. Nyt esitimme ja tanssimme yhdessä tanssilinjalaisten kanssa Get lucky- kappaleen. Se meni hyvin.  Yleisö taputti. Harhailimme blogia kirjoittaessa miettimään syvällisesti mitä tarkoittaa get lucky. Get on suomea ja gets on englantia. Hmmm, kaikki ovat samaa mieltä. GET- kuulostaa puhelinliittymältä. Emme osta liittymää, edes 19,90 eurolla, vaikka menisi firman piikkiin.

Virtasista otettiin ryhmäkuva. Fredi järjesti meidät ryhmään ja otti meistä monta kuvaa. Fredi yritti saada meidät nauramaan. Helpostihan se kävi.

Harjoitelimme joulunäytelmää, jonka sitten esitämme yleisölle tämän viikon keskiviikkona. Mukana harjoituksissa ja esityksessä on opiston musiikkiteatterilinjalaiset. On mukava tehdä yhteistyötä. Etsimme roolivaatteita varastosta, kellarista. Kaikille löytyi roolivaatteet. Rakastan sitä.
 Perjantaina tehtiin piparkakkuja ja torttuja. Tehtiin appelsiini-neilikka tuoksukoriste. Kuunneltiin joulumusiikkia. 
Tänään oltiin valkoisessa huoneessa. Siellä oli mukavaa. Joulukalenterikin oli kyllä aika mukava, lauloimme joululauluja.
Lontoo kutsuu meitä joulun jälkeen maaliskuussa. On mukava mennä Lontooseen ja vähän jännittääkin. Lontoosta lisää tammikussa.


Keskiviikkona 18.12 on meidän viimeinen koulupäivä ja jäämme joululomalle. Tämä on mahtava viikko ja me nautimme siitä.
Kälviän koulu jatkuu 8.1.2014.
Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!! Muistakaa syödä hyvin ja levähtää!

Virtasten laulu rakkaudesta (kirjattu tunnetaitojen tunneilla)
Rakkaus on ihanaa.
Lemmenviemää
Rakkaus on kuplivaa.
Tahtoo olla ainiaan.
Rakkaus on kaunista.
Rakkaus on puoliso.
Rakkaus on yhtä makeaa kuin mansikka.
Rakkaus saa aikaan lämmön.
Rakkaus on sydämestä.

Kukkia rakkaalle,
suklaata rakkaalle
Rakkaus on kun pussaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti