keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Virtasten Halloween-disko

Kälviän opistolla oli Halloween-disko keskiviikkona 31. lokakuuta. Virtaset koristelivat studion Halloween-koristeilla. Koristeina oli kummituksia, lepakoita, luurankoja, kurpitsoita, hämähäkkejä ja viirinauhoja. Aamupäivän tunnilla keksimme hauskan Halloween-tarinan. Ruokailun jälkeen juhlaväki pukeutui Halloween-asuihin: joukossa oli mm. kummitus, pelle, puupää, takapiru, vanki, yön keiju ja noita. Sitten leikimme karkki ja kepponen -leikkiä, minkä jälkeen oli disko. Oli tosi kivaa tanssia ja oli jännittävä tunnelma. Luokassa oli tarjolla paljon kaikenlaisia herkkuja.

Seuraavassa opiskelijoiden kommentteja Halloween-päivästä:

J.A.: Bileitä, hauskoja bileitä. Tykkää minusta, ihastunu..on J ihastunu. J kädestä kiinni.

A.L.: Oli iso ääni sieltä stereoista. Oli hyviä herkkuja ja oli aika hauska tanssia. Ja sitten se oli hauska, kun lopetettiin..että jalat oli niin väsyneet, että piti lopettaa - liika on liikaa.

K.L.: Siinä oli hyvät ne tanssijutut ja lepakot. Ja herkut ja disko jäi mieleen.

V. K.: Kaikki oli kivaa. Ja herkkuja syötiin ja oli kiva tanssia ja kaikkea. Ja oli eksoottinen meininki koulussa.

S.K.: Diskossa oli hyvät hämähäkit. Minä tanssin koko ajan ja välillä kalastelin A-avustajaa.

J.V.: Jäi mieleen karkit ja musiikki. Mulla oli poskessa arven kuva.

M.H.: Oli kiva koristella se paikka..se huone. Oli kiva tanssia, mutta mä en tykänny siitä ku katoin liikaa siihen valoon. Oli kiva tanssia opiskelijoitten kanssa.

J.M.: Musta oli kiva syödä herkkuja yhessä luokassa. Kiva tanssia J:n kanssa, käsi kädessä. Ja tarkeä ihminen on myös J. Ja J:llä oli hauska naamio.

J.P.: Meillä oli hyvä fiilis muutenkin ja meillä on ollu hyvä fiilis tässä ryhmässä. Mä tykkään paljon näistä kavereista. Mulla tuli hiki siinä kun mä tanssin - oli kiva jorata! Kokonaisuutena oli mahtava!

M.P.: Me oltiin musiikissa sen kanssa ja tanssittiin. Ja karkkia söin vähäsen. Sain I-avustajalta karkin. Se oli kivaa!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti