perjantai 22. elokuuta 2014

kilautus, käkätys, kummarrus

Kesäloman jälkeen oli mukava aloittaa koulu leppoisissa merkeissä. Tutustuttiin uusiin kavereihin Virtaset- ryhmässä ja koko koulussa.

J. Virtanen: Mukava tulla kouluun ja nyt opiskellaan ahkerasti. Sain tutustua kansanopiston opiskelijoihin. Eilen oli retkipäivä Metsolassa. Siellä oli mukana Virtaset, tanssijat, musateatterilaiset, Suomi ja työelämä- linjalaiset ja valokuvaajat. Tietokilpailussa kilautin kaverille ja kysyin kuinka monta asukasta on Kiinassa. Kiinassa on asukkaita 1,358 miljardia.

H.Virtanen: Metsolassa syötiin makkaraa. Siellä tutustuttiin muiden linjojen opiskelijoihin. Joku opiskelija on tullut tänne Savonlinnasta. Puhuimme musiikista. Odotan syksyn valokuvausviikkoa.

K. Virtanen: Siellä oli tietokilpailu. Kysymykset oli aika hankalia. Menin vaijerikeinuun. Tytöt menivät mahallaan keinumaan. Sitten tuli naurunpurskahdus. Menin tyttöjen ryhmään.

M. Virtanen: Kun oltiin Metsolassa, siellä minä sain syödä makkaraa, juoda mehua ja ottaa sinappia, koska sinappi on paljon parempaa kuin ketsuppi. Söin jopa leipää. Minä herkuttelin pipareilla ja join teetä, mehua ja maitoa. Joku toinen voi juoda kahvia. Minä harrastin tikanheittoa. Sitten minä söin jälkiruuaksi oman välipalapatukan ja join puolukkamehua, mutta se oli vähän liian väkevää. Join pillimehun ja rakastin sitä. Pillimehu oli vihreä, vihreä on lempivärini. Koska vaijerikeinu oli minulle vähän liian pieni, en mahtunut sinne enää.

M. Virtanen: Tulin hyvällä fiiliksellä kouluun.

J. Virtanen: Metsolassa heitettiin tikkaa. Aurinko paistoi Metsolassa.

W.Virtanen: Tykkään liikkua. Lenkki oli kiva, vaikka satoi. Riippukeinu on mieluisa.

Voi hyvä Sylvi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti