torstai 15. toukokuuta 2014

Uudet vaatteet ja uudet kujeet

Tiistaina oli kiva olla Martoilla ruuantekohommissa. Valmistimme makaroonilaatikkoa, munakastiketta ja parsaa, porkkanasosekeittoa, salaattia ja salaatinkastikkeita, mausteisen piimäkakun. Ruuat olivat maukkaita.

 


Keskiviikkona meillä oli taidetunnit duunilaisten kanssa. Laitoimme päälle hattuja ja roolivaatteita ja otimme toisistamme kuvia. Hahmoissa oli mm. Neon 2 Jussi Rainio, kesätyttö, lentäjä, rouva, reggaemies.


Torstaina oli ensiapua ja kertauskoe, joka läpäistiin. Me puhuttiin hiljaa pareittain ja mietittiin vastauksia. Vastaukset meni hyvin, pisteinä oli 42 ja 41 pistettä. Tasaista oli.
Iltapäivällä oltiin katsomassa Myrskyluodon Maijaa. Rooleissa oli mukana opiston opettajiakin. Näytelmä ja musiikki oli hyviä. Varaa mukaan nenäliinoja! Näytelmä oli koskettava. Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 17.5. klo. 19.00. Tulkaa ihmeessä katsomaan!

Kesäksi kuntoon kampanjan voitti K. Virtanen. Perusteluina oli liikunnan lisääminen ja herkuttelun lopettaminen. Kilojakin on tippunut. Onnittelut K. Virtaselle!!

T. Virtanen lopettaa kohta Kälviän koulun ja siirtyy Toimintakeskus Kompassiin. Tulee kyllä vähän ikävä tätä koulua. Täällä on ollut mukava olla. Myös S. Virtanen siirtyy Kompassiin.Tuntuu kivalta mennä töihin.

Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti