torstai 30. tammikuuta 2014

Hyvää iltapäivää, tässä Virtaset

Maanantaina meillä kävi opiskelija tutustumassa meidän toimintaan. Otamme mielellämme vieraita vastaan:) 

Meillä oli keskiviikkona muotinäytös ja väkeä tuli katsomaan.  Kaikki Virtaset oli mukana esityksessä ja yleisö nautti. Oli mukava esiintyä. Yleisö kiitteli meitä.  Esimerkiksi naishahmo Unelmalle laitettin meikkiä, koirahahmo muisti haukkua, krokotiili muisti kävellä catwalkin kahteen kertaan, Zorro sai naamion, mustan hatun ja takin. Näytös meni kaikin puolin mahtavasti! Paparazzit oli paikalla kameran ja videon kanssa. Suurkiitos Jennylle mahtavasta ideasta ja toteutuksesta!! Näytöksen jälkeen oli esiintyjien ja yleisön yhteinen tutustumisleikki "kävin eilen kalassa". Oli aikamoisia vonkaleita ja muotinäytöksen naishahmo Unelma Säleikkökin oli vielä paikalla.

T. Virtasen mielestä on ihana päästä työharjoitteluun Herkku Hetki Kentalaan Hennan kanssa maanantaina. On mukava päästä laittamaan likaisia astioita koneeseen ja pyyhkimään pöytiä ja kuorimaan perunoita. Herkku Hetki Kentala on hyvä paikka. Se on lähellä Minimania.

H. Virtasen mielestä muotinäytös oli mukavaa ja hauskaa. Yleisö taputti. Yleisössä oli miehiä ja naisia, molempia. Meni hyvin. Valitsemani musiikki oli hyvää, koska Robin lauloi.

S. Virtasta naurattaa muotinäytös.

M. Virtasen mielestä on kiva mennä työharjoitteluun.

J.Virtanen kertoo, että tänään oli osallistavaa teatteria. Tykkäsin. Puhuttiin ystävyydestä ja tehtiin tehtävä ystävyydestä. Tehtävään tuli runoja ja sydämiä. Nautin siitä hetkestä.
Mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti